Byroja Kombëtare e Hetimit do të trajnohet nga FBI

Anëtarët e Byrosë Kombëtare të Hetimit (BKH), e cila do të hetojë zyrtarët e lartë lidhur me korrupsionin dhe krimin e organizuar, do të trajnohen nga FBI. Sipas “Zërit të Amerikës”, një agjent i FBI...

Punonjësit e shtetit në testim të detyrueshëm

Këshilli i ministrave ka miratuar një vendim të posaçëm, i cili përcakton procedurat për testimin dhe nëse do të jetë  e nevojëshme, edhe trajnimin e punonjësve të shtetit. Qeveria përmes procesit të...