Apple Watch kryesuese në tregun global

  Apple Watch vazhdon të kryesojë në tregun global edhe pse shitjet e Seria 1 dhe Seria 2 kanë qenë të pakta, kështu thonë të dhënat e një firme kërkimore. Firma kërkimore IDC raporton se në tre...