Sektori agro-ushqimor, rikthim tek produktet vendase

Sektori agro-ushqimor në Shqipëri po i drejtohet gjithnjë e më shumë prodhimeve të traditës vendase. Konsumatorët vendas dhe të huaj po i drejtohen gjithnjë e më shumë blerjes së produkteve vendase. ...