Kokrrat ‘mirëbërëse’ të trëndafilit të egër

Kokrrat e Trëndafilit të Egër janë nga bimët medicinale me efektet më të fuqishme në organizmin e njeriut. Vetë fruti piqet gjatë muajve të verës dhe mblidhet në natyrë në muajt e vjeshtës. Trëndafil...