“Baba, shiko, retë po vrapojnë bashkë me ne!”

Një djalë 24-vjeçar që shihte nga dritarja e trenit thirri… “Baba, shiko, pemët po ngelen pas!” Babai buzëqeshi dhe një çift i ri që ishte ulur aty pranë, panë me mëshirë sjelljen fëmijërore të 24 vj...

“Udhëtarja e nderit, edukimi në radhë të parë”

  Një kompani hekurudhore japoneze kishte planifikuar të mbyllë stacionin tre vjet më parë sepse nuk kishte udhëtarë përveç një vajze që shkonte në shkollë. Kompania vendosi që të vazhdojë aktiv...