Lumturia jep lartësi…Trishtimi jep thellësi

“Trishtimi jep thellësi. Lumturia jep lartësi. Trishtimi jep rrënjë. Lumturia jep degë. Lumturia është si një pemë që ngjitet drejt qiellit dhe trishtimi është si rrënjët që shkojnë poshtë në tokë. T...

Viti akademik, Basha: Më i trishti i 26 viteve

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, e cilësoi fillimin e vitit të ri akademik 2016-2017 si më të trishtin e 26 viteve të fundit. Basha kritikoi reformën në arsim dhe skemën e pranimit në un...