Ndërtohet tuneli nënujor 5 km në brigjet e Bosforit

Pjesa europiane dhe ajo aziatike e Turqisë do të lidhen përmes tunelit të parë nënujor të Bosforit. Tuneli është i gjatë rreth pesë kilometra në dy nivele, pritet që t’i shkurtojë qytetarëve tu...