Ky është ishulli i mbipopulluar që nuk duhet polici

Ishulli i Santa Kruzit, në arkipelagun San Bernando të Kolumbisë është një nga vendet më të populluara në botë. Por ndryshe nga ishujt e tjerë, ky nuk është vend për turistë, pasi s’do të kishin ku t...

Blogeri suedez: Arsyet pse duhet vizituar Shqipëria

Dëshironi të vizitoni Shqipërinë? Zgjedhje e mirë! Unë e vizitova atë vitin e shkuar dhe u dashurova pas saj. Është një nga vendet e mia të preferuar deri më tani dhe do t’ju tregoj arsyet pse ...

Shpella në Zelandën e Re që ndriçohet nga krimbat

Në pjesën veriore të Zelandës së Re ndodhet një rrjet shpellash, të cilat nuk kanë nevojë as për elektrik e as për sistem ndriçimi. Tavani i kësaj shpelle shndrit nga mijëra krimba të vegjël ndriçues...