Ksamil, drejt fundit projekti i rrjetit të kanalizimeve

Ksamili po pajiset me rrjet të ri të kanalizimeve, i cili do të përmirësojë situatën në këtë zonë turistike duke ulur ndotjen e ujërave të bregdetit. Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Sokol...