Kosova turistike prezanton veten në Japoni

Informacione për Kosovën si një destinacion i ri premtues turistik, do të shpalosen për tregun japonez. Tre operatorë turistikë dhe Shoqata e Turizmit Alternativ të Kosovës do të marrin pjesë si eksp...

Vendet që janë vizituar pak, por që mahnisin me bukuri

Organizata Botërore e Turizmit ka shpallur listën e 15 vendeve më pak të vizituara gjatë vitit që lamë pas. Përveç atyre në konflikt, po flasim për vende që janë në paqe dhe ofrojnë shumë, por megjit...