Turizmi, 1.5 mld euro të ardhura për 2016

Shqipëria përfitoi mbi 1 miliardë e gjysmë euro nga turizmi në vitin 2016. Shifra, e cila përbën nivelin më të lartë të të gjitha kohërave, u raportua nga Banka e Shqipërisë. Sipas të dhënave që Bank...

Dimali në gjurmët e historisë

Destinacionet turistike me prioritet në vendin tonë, janë dhe ato me orientim kulturor. Duke u ndodhur gjeografikisht në udhëkalimin Lindje-Perëndim, Shqipëria ka paraqitur interes jo vetëm për natyr...