Nis turizmi i bardhë, Dardha destinacioni i parë

Dimri po afron, i ftohti ka nisur po ashtu dhe reshjet e para të deborës në lartësitë malore. Dhe në këtë sezon të vitit, njerëzit frekuentojnë destinacionet e bardha. Dardha me dëborë është një prej...