Alpinistët e huaj mrekullohen me kanionet e Nivicës

Një ekip profesionistësh ndërkombëtarë ishin të ftuar për të eksploruar thellësitë e Kanioneve të Nivicës, një prej vendeve ende të panjohura në qarqet alpinistike europiane. Për 10 ditë alpinistët n...

Vjeshta, e plotë e mahnitëse në zonën e Kukësit

  Turizmi i peisazhit është turizmi më interesant që zhvillohet në botë dhe së fundmi edhe në Shqipëri. Kryesisht, ky turizëm zhvillohet në zonat me pyje dhe në parqe të mbrojtura, zhvillohet në...