Turizmi, 1.5 mld euro të ardhura për 2016

Shqipëria përfitoi mbi 1 miliardë e gjysmë euro nga turizmi në vitin 2016. Shifra, e cila përbën nivelin më të lartë të të gjitha kohërave, u raportua nga Banka e Shqipërisë. Sipas të dhënave që Bank...

Blogeri suedez: Arsyet pse duhet vizituar Shqipëria

Dëshironi të vizitoni Shqipërinë? Zgjedhje e mirë! Unë e vizitova atë vitin e shkuar dhe u dashurova pas saj. Është një nga vendet e mia të preferuar deri më tani dhe do t’ju tregoj arsyet pse ...