Shqipëria vend partner i CMT-së 2017

Në prag të eventit madhështor, Panairit të Shtutgartit për Turizmin, mediat po i bëjnë jehonë realitetit turistik shqiptar. Ky panair do të shërbejë si trampolinë për rezultate akoma më të mira lidhu...

Mirdita e kullave 100 vjeçare

Improvizimi i dasmës tradicionale mirditore ka qenë mënyra që ka zgjedhur Bashkia Mirditë për të promovuar turizmin në këtë zone. Të organizuar në një nga kullat më të vjetra të Mirditës në zonën e K...

Turizëm, riviera shqiptare ne median britanike

Përsëri gazeta prestigjioze britanike “The Telegraph” shkruan për Shqipërinë dhe këtë herë specifikisht për Rivierën. Në shkrimin e tij gazetari Norman Miller i fton lexuesit që ta zbulojnë vetë. “Mi...