CNN: A duhet SHBA të ekstradojë Gylenin?

  Pas trazirave të fundjavës në Turqi dhe kërkesës së Presidentit Erdogan për ekstradimin e dijetarit Fethullah Gylen, CNN sjell një analizë të hollësishme në lidhje me kushtet për realizimin os...

Polici turk shpëton ushtarin nga turma

Këto fotografi tregojnë momentet kur një polic turk ndihmoi një nga ushtarët që ishte pjesë e grupit që tentuan të merrnin pushtetin. Pak se të bëheshin fotografitë ushtari u gjuajt me gurë nga një t...