Kosovë, vazhdon seanca mes tymit dhe gazit lotsjellës

Kuvendi i Kosovës ka nisur sesionin pranveror me tym gazi lotsjellës, që hodhën sërish deputetët e opozitës. Ndryshe nga herët e tjera, kryeparlamentari Kadri Veseli e vazhdoi mes tymit seancën, duke...