19 vjet nga nisja e Luftës së Kosovës

Përkujtohet sot 19-vjetori i nisjes së Luftës së Kosovës. Më 28 shkurt 1998 policia serbe fillon ofensivën kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK). Kjo luftë zgjati nga 28 shkurt 1998 deri më 11 ...

Kosova miraton rezolutën për mbrojtjen e UÇK-së

Kuvendi i Kosovës miratoi rezolutën për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK­së. Rezoluta parashikon miratimin e Ligjin për mbrojtjen e vlerave të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe luftës së saj për...