Apliko për ‘punën ëndërr’

Një punë ëndërr është duke u reklamuar, e cila i ofron një punonjësi me fat mundësinë për t’u paguar për të udhëtuar në botë për një vit dhe për të parë 52 vende të mrekullueshme. Çdo vit, The New Yo...