Kujdes! Jo pije të ftohta në verë

Në këtë stinë djersijmë më shumë dhe nxitojmë drejt frigoriferit për të marrë pijet e ftohta, por mos e bëni më! Humori ynë mund të ketë luhatje, por gjithashtu mund të jemi edhe më të nevrikosur apo...

Uji i frigoriferit nuk duhet konsumuar, zbuloni arsyet

Pirja e ujit të  frigoriferit në verë mund t’ju ndihmojë të largoni  nxehtësinë, por a keni menduar ndonjëherë çfarë dëmesh mund t’i sjellë kjo gjë organizmit tuaj? Veç kënaqësisë që na jep një gotë ...