Si ta pastroni klorin nga uji

Uji i nga rubinetit është i mbushur me klor dhe kloreminë, gaz toksik që njihet si dezinfektues. Në fakt uji që pimë nuk duhet të përmbajë më shumë se 4 mg klor në 1 litër ujë, por fatkeqësisht kjo s...