Hamilton, ‘kryeqyteti i ujëvarave’ në Kanada

Qyteti Hamilton në Kanada dikur qytet industrial sot njihet si “kryeqyteti i ujëvarave” në botë. Hamilton çdo vit organizon një festival, i cili përfshin dhe vizitat në këto ujëvara, një aventurë kjo...