Institucionet publike, ulen tarifat e kopshteve

Vendimi i Këshillit Bashkiak i miratuar në datën 30 dhjetor, parashikon uljen e tarifës për ushim si për kopshtet dhe për çerdhet. Për një fëmijë në kopësht tarifa ditore për ushim nga 180 lekë do të...