Mbyllen regjistrimet në universitete, 3200 kuota bosh

Regjistrimet për në universitetet publike dhe private përfunduan zyrtarisht, ndërsa Ministria e Arsimit njofton se i gjithë procesi bëri të mundur regjistrimin e rreth 23 mijë kandidatëve që u shpërn...

Rama: Më shumë konkurrencë në universitete

Kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Arsimit Lindita Nikolla zhvilluan sot një takim me pedagogët e Universitetit të Tiranës në ambientet e universitetit politeknik. Rama tha se fitimi i të drejtës ...

MAS ndryshon kriteret për fazën e dytë

Ministria e Arsimit do të ndryshojë kriteret për fazën e dytë të pranimit në universitete. Pas ngërçit të krijuar në fazën e parë MAS ka vendosur të rishikojë ndikimin e lëndëve që maturantët kanë nd...

Ja 12 rektorët fitues të universiteteve në vend

  Pedagogët dhe studentët kanë votuar dje për drejtuesit e rinj të universiteteve në vend, ku vëmendja më e madhe ishte përqendruar pikërisht te ai i Tiranës.Në të 12-ta universitetet publike ja...