Ndërtohet ura prej xhami mes shkëmbinjsh

Në Kinë është ndërtuar një urë midis dy shkëmbinjve. Ajo është ndërtuar prej xhami, nëse je mbi të sheh çdo gjë që duket poshtë saj, shkëmbinj dhe një humnerë të vërtetë. Por ura është tepër e sigurt...

Ura prej xhami në Kinë, rekord i ri botëror

Më në fund ka përfunduar dhe është inauguruar për mijëra vizitorë këtë fundjavë. Kina ja ka arritur të vendosë një rekord të ri botëror për urën më të lartë e më të gjatë prej xhami. Ura, që gjendet ...