Këto janë ushqimet që rregullojnë sheqerin në gjak

Uria mund të shkaktojë mpiksje dhe ulje të nivelit të sheqerit të në gjak te personat që vuajnë nga diabeti i tipit 2. Një ndër arsyet kryesore për të stabilizuar sheqerin në gjak është edhe ushqimi....

Arsyet pse jeni te uritur vazhdimisht

Oreksi është një prej gjërave të nevojshme për një organizëm të shëndetshëm. Mungesa e tij shpeshherë sinjalizon probleme me shëndetin. Mirëpo edhe oreksi i tepërt në fakt është gjithashtu  tregues s...