4 këshilla nëse ndiheni të lodhur

Oraret e gjata të punës, i ftohti i stinës si dhe shumë angazhime të tjera ju bëjnë të ndiheni të lodhur.  Ju sjellim 4 këshilla sesi të ndiheni  më energjik. Konsumoni një drekë të lehtë Hani diçka ...

5 Këshilla si fëmijët të mos e refuzojnë ushqimin

  Shpesh fëmijët nuk kanë marrëdhënie të mirë me ushqimin,nuk hanë atë që ju duhet në mënyrë që të ushqehen shëndetshëm, por ato që ju shijon më tepër. Për të arritur që fëmijët të hajë çdo lloj...