Ushqimet që vrasin inteligjencën tuaj

  Universiteti i Montrealit  në studimin e fundit që ka zhvillur ka zbuluar se ushqimi me yndyrë, mund të ndryshojë kimikatet në tru. Përveç kësaj, ushqimet që kanë shumë yndyrë mund të shkaktoj...

5 ushqimet që përmirësojnë kujtesën

Sipas dietologes Joy Bauer janë disa ushqime të cilat i ka veçuar si pesë ilaçet natyrore që përmirësojnë kujtesën dhe parandalojnë fryrjen. Këto janë : boronica, jogurti, xhenxhefili, spinaqi dhe pj...

Ja ushqimet që luftojnë stresin

  Ushqimet e gjelbra janë idealet kur keni një situatë stresuese ndaj bëni mirë që t’i konsumoni ato. “Perimet e gjelbra si spinaqi përmbajnë folate (vitamin B) që prodhon dopaminë, një pë...

Ushqime të shëndetshme me pak kalori

  Ushqimet e shëndetshme me pak kalori janë të shumta të cilat mund të gjenden lehtësisht edhe në natyrë. Ja cilat janë disa ushqime të shëndetshme dhe me përmbajtje të ulët kalorish që nuk duhet të ...