Ushqimet bio, këto janë kriteret përcaktuese

Sipas Departamentit Amerikan të Bujqësisë (USDA) është dhënë një përkufizim se çfarë quhet në të vërtetë një ushqim organik dhe si përcaktohet ai. Thelbi i ushqimeve organike sipas USDA përmban këto ...