Pesë këshilla si ta largoni ujin e tepërt nga organizmi

Trupi i një të rrituri ndodh që të mbledh lëngje të tepërta madje deri në shtatë litra. Për ta larguar ujin e tepërt duhen ndryshuar mënyra në të ushqyer dhe jetë. Për ekuilibër dhe sasi të mjaftuesh...