Marrëveshje për studimet e ushtarakëve

Një marrëveshje mes universitetit të Tiranës dhe Ministrisë së Mbrojtjes synon të lehtësojë ushtarakët për studimet master dhe doktoraturë. Ata do të kenë tarifa më të reduktura ndërsa akademikët do ...