Vaji i arrave me veti të larta shëruese

    Përveç shijes dhe vlerave të larta të arrës, njihet si shumë i mirë dhe vaji i saj.  Vaji i arrës ka një shije të lehtë delikate, pak në të hidhur, është shumë i pasur me yndyrna si Ome...