Studim: Konsumimi i pijeve të ëmbla shton oreksin

Një studim nga hulumtuesit e Agency for Science, Technology and Research në Singapor thote se konsumi i pijeve pa kalori dhe me ëmbëlsues, ka ndikim minimal në rikuperimin e energjive. Eksperimenti u...

Ushqimet që mbrojnë fëmijët nga virozat

Ushqimi i përditshem, regjimi i shëndetshëm i gjumit dhe higjena, janë disa nga faktorët kryesor në funksionin e mbarë të sistemit tonë imunitar. Duke qënë se një femije, e ka imunitetin me delikat s...