Valbona merr një nur tjetër, bie dëbora e parë

Pas një situate të rënduar nga përmbytjet, në një pjesë tjetër të Shqipërisë dëbora e parë ka rënë. Nga Valbona, njoftohemi se vizitorët e fundjavës kanë mbërritur atje. Turizmi i borës apo i bardhë ...

Vjeshton Valbona..

Vjeshta ka rënë këto ditë në luginën e Valbonës dhe e ka përflakur atë. Peizazhi i ngjyrosur me kolorin vjeshtor, ka tërhequr vizitorët e peizazhit. Kjo është panorama që ofron Shqipëria për çdo turi...