Kina mahnit me ndërtimin e ‘ishullit të urave’

  Kina ka realizuar planin për ndërtimin e një strukture mahnitëse në rrugën drejt Hong Kong. Ura është bazuar në një projekt të inxhinierëve gjermanë, një ishull i tërë dhe një sistem urash i s...