Vendet më paqësore në botë. Ja cilat janë ato

Institutit për Ekonominë dhe Paqen ka publikuar raportin vjetor për vendet më paqësore në botë, ku theksohet fakti i përparimit dhe i rritjes së qetësisë në Kosovë dhe Vietnam, pavarësisht konfliktev...