Ka disa vende në botë që janë magjikë

Ka kaq shumë vende të mahnitshme në Tokë, të bëra nga njeriu dhe nga natyra, por disa prej tyre duken sikur janë aliene dhe nuk ekzistojnë. Për shembull, “Door to Hell” në Turkmenistan që është 69 me...

10 vendet më të bukura në bote për vitin 2017

1. Malet Rainbow, Kinë Këta male të bukur të pazakontë janë të vendosura në Zhyangye Danxia Landroms Park Gjeologjik në Kinë. Siç tregon emri i tyre në mënyrë të qartë, ata duken si një ylber i piktu...

Vendet që janë vizituar pak, por që mahnisin me bukuri

Organizata Botërore e Turizmit ka shpallur listën e 15 vendeve më pak të vizituara gjatë vitit që lamë pas. Përveç atyre në konflikt, po flasim për vende që janë në paqe dhe ofrojnë shumë, por megjit...

Njihni vendet më të ngrohta dhe të ftohta në botë

  Klima është një fenomen natyror e cila është e ndryshme në varësi të terrenit që përfaqëson një vend i caktuar. Këtë herë ne do të flasim për vende të ndryshme nëpër botë të cilat shquhen si vendet...

Të jetosh në vende të bukur dhe me kosto të lirë

Nuk ndihesh mirë në vendin ku jeton dhe punon? Atëherë përse të mos lëvizësh diku tjetër – në një vend ku klima dhe kultura përshtaten më mirë me shijet dhe personalitetin tënd. Ekzistojnë disa qoshe...

Shtëpitë e ndërtuara aty ku nuk ta merr mendja

Pasi njerëzit kanë arritur tashmë çdo kënd të botës, ata kanë përvetësuar edhe copë të ndryshme pronash të cilat i quajnë të vetat – në vendet më të çuditshme. Fotografitë më poshtë, të shfaqura në M...

1082 vende vakante në administratën shtetërore

Administrata shtetërore planifikon të rekrutojë 1082 persona gjatë vitit 2017. Kaq është numri i vendeve vakante në institucionet shtetërore, pjesë e shërbimit civil. Këshilli i Ministrave miratoi në...