Pesë shenjat që një ambient pune është mbytës

Një grup sociologësh dhe psikologësh britanikë kanë renditur pesë shenja që një ambient pune mund të jetë jo motivues, mbytës. Ja cilat janë 5 prej tyre: 1. Ndjeheni të viktimizuar, ku për çdo gjë që...