MELODI E ZEMRËS – KURBAN BAJRAMI

Emisioni “Melodi e Zemrës” këtë herë iu kushtua dimensionit të festës së Kurban Bajramit si simbol i heroizmit, sakrificës, vetëmohimit dhe dorëzimit të plotë tek Zoti. Të ftuar në studio ishin teolo...