Studim: Ngrënia vetëm ju shton në peshë

Shkencëtarët kanë zbuluar se ngrënia në vetmi mund ta rrisë rrezikun e individit për të zhvilluar sëmundje të zemrës apo diabet. Meshkujt që hanë në vetmi kanë shtuar peshë për 45 %. Kjo ka të bëjë e...

Studim: Mosha kur fillon plakja, kujdes nga vetmia

Kerkimet shkencore prej  vitesh jane perpjekur te mesojne se  kur fillojmë të plakemi. Disa shkencëtarë mendojnë se ajo fillon me ngadalësimin e rritjes së trupit dhe të tjerët supozojnë që ndodh me ...

Njihuni me emocionet që e dëmtojnë shëndetin

  Të përjetosh emocione është një ndjesi e veçantë. Çdo gjë që na krijon ndjesi ndikon në mënyrën sesi ne jetojmë. Emocionet nuk janë vetëm pozitive ka disa prej tyre të cilat ndikojnë në shënde...