Studim: Vetmia, shkaktar i pagjumësisë

Hulumtuesit britanik pas një studimi kanë dale në përfundimin që vetmia mund të jetë shkaktari i pagjumësisë. Në këtë studim janë përfshirë më shumë se 2,200 18 dhe 19 vjeçar nga Anglia, ata kanë mar...

Studim: Jini miqësor pasi vetmia ju bën keq

  Shkenca ka vërtetuar se vetmia ka një ndikim shumë negativ në shëndetin tonë. Të ndierit vetëm mund të rrisë te njeriu rrezikun e sëmundjeve të zemrës, atakut dhe kancerit. Mungesa e një grupi...