Studim: Një vezë në ditë ndikon në zgjatjen e trupit

Studiuesit thonë se tek foshnjat dhe fëmijët të cilët kanë probleme me zhvillimin, një vezë në ditë mund të ndikojë pozitivisht në zhvillimin dhe zgjatjen e trupit. 60 fëmijëve të moshës 6-9 mujash n...

Studim: Veza ju mbron nga goditjet në tru

Veza është një burim proteinash dhe vitaminash e cila këshillohet shumë që të konsumohet. Një studim i ri sëfundmi ka zbuluar se një vezë në ditë mund të ndihmojë në uljen e rrezikut të goditjes në t...

Arsyet se pse duhet të hani vezë të zier

Vezët janë një ushqim i shëndetshëm të cilat këshillohen të jenë në menunë tuaj ditore . Ja disa nga përfitimet që sjell ajo: Përmirëson nivelet e kolesterolit Studimet tregojnë se vezët mund të përm...