WhatsApp-i tani mundëson edhe videotelefonata

WhatsApp vjen me një tjetër risi, atë të videotelefonatave. Ky përditësim do të jetë në shërbim të të gjithë përdoruesve të Android, iPhone dhe Windows Phone. Për ta përdorur këtë risi të re, mjafton...