Sond Dong, shpella më e madhe në botë

Shpella Sond Dong në Vietnam është shpella më e madhe në botë. Gjatësia e saj është 8,8 kilometra ndërsa brenda saj gjenden xhungla dhe disa lumenj. Ajo është zbuluar nga një vietnamez në vitin 1991,...

Vietnami, një mozaik i kontrasteve mjedisore

Fotografi francez, Réhahn ka vizituar Vietnamin, me qëllim që të njihej me diversitetin kuturor të këtij vendi. Në librin e tij të ilustruar me fotografi të përzgjedhura, “Mozaiku i kontrasteve”, Reh...