Visare Shqiptare -1001 Aventura Shqiptare

Erilda dhe Geraldo, dy menaxherët e ‘ 1001 Aventura Shqiptare’ ishin në studion e “Visare Shqiptare” për të folur mbi këtë agjensi turistike. Si nisi 1001 aventura shqiptare, ...

Visare Shqiptare – Piktura Shqiptare

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me artistin dhe historianin Oltsen Gripshi. Në këtë takim folëm për pikturën shqiptare. Çfarë ka shprehur ky lloj arti, cilët kanë qenë artistët e parë, këto e s...

Visare Shqiptare – Panairi Mesdhetar i Turizmit

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me gazetaren e turizmit Flora Xhemani Baba për të folur mbi Panairin Mesdhetar të Turizmit, i pari i këtij lloji në vendin tonë. Çfarë ndodhi në këtë...

About Travel: 11 arsye përse duhet vizituar Shqipëria

About Travel tregon 11 arsyet pse duhet vizituar Shqipëria. Janë 11 arsye që “AboutTravel” rendit për të joshur turistët e huaj për të vizituar Shqipërinë. “Për shumë njerëz, Italia dhe Greqia janë d...

Krahina malore e Kurveleshit nis turizmin shëtitës

Projek-tidea e prezantuar nga Agjencia Kombëtare e Bregdetit mbi lidhjen infrastrukturore të zonave bregdetare me ato malore në Qarkun e Vlorës dhe konkretisht të zonës së Borshit-Nivicës dhe Kurvele...

Visare Shqiptare – Destinacionet e pranverës

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me gazetaren, fotoreporteren Ivana Dervishi. Në këtë bisedë folëm për guidat pranverore, destinacionet të cilat mund të frekuentohen në këtë stinë që sapo ka nis...

Visare Shqiptare – “Trashëgimia kulturore pa kufi”

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me Anisa Lloja, për të folur për projektet e “Trashëgimisë kulturore pa kufi”, mbi kampin që do të organizohet në Krujë për mjeshtëritë tradicionale dhe artizana...