Trupi juaj do diell, që të shmang këto 6 sëmundje!

Kur e ekspozoni lëkurën tuaj në diell, trupi juaj fillon prodhimin e vitaminës D, e njohur edhe si “vitamina e diellit”. Vitamina D luan një rol shumë të rëndësishëm në funksionimin e duhur të shumë ...

Vitamina D, substanca e çmuar që ju shpëton jetën

Vitamina D është një nga vitaminat më të rëndësishme për organizmin tonë. Më parë mendohej  se vitamina D ishte e nevojshme vetëm për kockat dhe dhëmbët. Nga zhvilllimet e shkencës  është vënë re se ...

Mungesa e vitaminës D rrezikon probleme serioze

Vitaminat janë tepër të nevojshme që organizmi të funksionojë normalisht. Herë pas here është mirë të konsultoheni me një doktor për të parë nëse keni mungesa vitaminash. Një nga vitaminat e rëndësis...