Dobitë e qumështit sipas këndvështrimit Islam

Qumështi është një lëng i bardhë i prodhuar nga gjëndrat e qumështit të gjitarëve. Ai përmban lëndë ushqyese të vlefshme dhe mund të ofrojë një gamë të gjerë të përfitimeve shëndetësore. Qumështi ka ...

Puna para kompjuterit shton nevojën për vitaminën A

  Pothuajse të gjithave na lidh puna me kompjuterin dhe na duhet të rrimë shpesh herë me orë të tëra para tij. Duke u fokusuar në ekranin e kompjuterit, sytë gjithmonë reagojnë ndaj pikave të nd...