FESTA E KURBAN BAJRAMIT – MELODI E ZEMRES

Në ditën e tretë të Kurban Bajramit emisioni “Melodi e Zemrës” iu kushtua atmosferës së kësaj feste në zemrat dhe familjet e besimtarëve. Të ftuar në studio ishin imami i Xhamisë së Selitës, z. Adnan...

Mënyrat si ta zbuloni shikimin e fëmijës tuaj

Sytë janë të ndjeshëm, edhe më shumë kur bëhet fjalë për fëmijët. Te shumë fëmijë shfaqen defektet vizuale që mund të zvogëlojë aftësinë vizuale të një ose të dy syve. Defektet më të zakonshme janë: ...