Kontrollet, 11 të arrestuar për vjedhje energjie

Policia e Shtetit, OSHEE dhe Policia Pyjore zhvilluan kontrolle në të gjithë vendin për të analizuar ecurinë e furnizimit me energji elektrike dhe gjendjen e sipërfaqeve pyjore. Gjithsej 70 grupe të ...

Bizneset e vogla në Tiranë: UKT po na vjedh hapur

Bizneset e vogla në Tiranë janë ankuar, pasi pretendojnë se janë mbifaturuar nga UKT. Pronarët e bizneseve kanë deklaruar se janë detyruar që të paguajnë nga 8 mijë deri në 12 mijë lekë të reja në mu...