Vlahutin: Koha e zbatimit të reformës ekonomike

Ambasadorja e Bashkimit Europian në Shqipëri, Romana Vlahutin, shprehu mbështetjen e saj për Programin e Reformave Ekonomike për Shqipërinë (Economic Reform Programme, ERP) dhe tha se tashmë është ko...